Gece Yarısı Korku Hikayeleri

Pera Müzesi Blog, Fantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği (FABİSAD) iş birliğiyle hazırladığı “Gece Yarısı Korku Hikâyeleri” isimli yeni hikaye dizisiyle Mario Prassinos’u edebiyatla bir araya getiriyor. Proje kapsamında FABİSAD üyesi yazarlar, Pera Müzesi’nin Mario Prassinos: Bir Sanatçının İzinde sergisindeki eserlerden ilhamla korku hikayeleri yazıyor. Öyküler 14 Ağustos’a dek devam edecek sergi boyunca belirli aralıklarla, gece yarısı 00:00’da Pera Müzesi Blog’da sanatseverlerle buluşacak.

Pera Müzesi, Mario Prassinos: Bir Sanatçının İzinde, İstanbul-Paris-İstanbul sergisi kapsamında, Türkiye’nin fantastik, bilimkurgu ve korku üreticilerini bir araya getirenFantazya ve Bilimkurgu Sanatları Derneği’nin iş birliğiyle, yeni ve “tüyler ürpertici” bir hikâye dizisi sunuyor. Sergi boyunca aralarında Hakan Bıçakcı, Murat Başekim, Galip Dursun, Işın Beril Tetik ve Mehmet Berk Yaltırık’ın bulunduğu FABİSAD üyesi yazarların Mario Prassinos’un eserlerinden ilhamla kaleme aldığı korku hikayeleri, belirli aralıklarla gece yarısı saat 00:00’da Pera Müzesi Blog’da yayınlanacak.

Sosyal Medyada Paylaş