“TAŞ KAVŞAK” KİTAPFİKS.COM’da

Tomris Güzelyurt 8 Mart 2017

Taş Kavşak; Büyücüler ve Kanun Kaçakları Birliği AMO tarafından kol kanat gerilmiş Daniel Pearse isimli zeki ve amansız bir hayal gücüne sahip öksüz bir çocuğun romanı. Birlik, büyücülerin anadan doğma değil sonradan olma olduğunu iyi bildiğinden Daniel’i bilge hocaların eline teslim ederek onu meditasyon, kasa hırsızlığı, poker ve duvardan geçmek gibi alışılmadık becerileri içeren sıradışı bir çıraklık sürecine tabi tutar. Eğitimini başarıyla tamamlayan Daniel, Birlik’in talebiyle, ABD Hükümeti tarafından New Mexico’daki bir kasada tutulan ve Felsefe Taşı ya da Kutsal Kâse olduğu rivayet edilen gizemli, 2,5 kiloluk elmas bir kürenin peşine düşer.

Daniel’in bu büyülü taşı elde etme ve annesini kimin öldürdüğünü bulma arayışı, Büyü ya da Zindanlar ve Ejderhalar oyunundaki rollere bürünülen cehennemden dünyalardaki özgür ruhlu bir macera. Ve farkına varamıyor olsak da hepimizin içinde var olan güçlere bir güzelleme.

“Taş Kavşak’ı okumak, gerçekten önem taşıyan şeyler şerefine düzenlen miş bitmeyen bir kutlamaya katılmak gibi.”

Trackbacks/Pingbacks

1.  "TAŞ KAVŞAK" MUTLAKA OKUNMALI...